Mekanisk ingeniør

Hvis du søger efter en mekanisk ingeniør, så er det Mechalution du har ledt efter. Hos os finder du din nye eksterne mekanisk ingeniør.

Vores medarbejdere er dygtige og frem for alt professionelle fagfolk. Du er således sikret en stor ekspertise når du vælger at samarbejde med os.

Vi har nemlig udvalgt vores medarbejdere ud fra kriterier om høj faglighed, professionalisme og flid i arbejdslivet.

Der er mange situationer, hvor det kan være behændigt at have en mekanisk ingeniør tilknyttet. 

Ofte tilknytter vi en medarbejder til det enkelte projekt. På den måde samarbejder du med den samme, hvilket skaber tryghed og stabilitet. 

Det er dog også en stor fordel for os. På denne måde har medarbejderen nemlig projektet helt ind under huden. Dette giver imidlertid flere forskellige fordele.

Dels giver det et bedre flow i arbejdet for både vores og jeres medarbejdere. Men netop fordi at den tilknyttede mekanisk ingeniør kender projektet ind og ud, opnås der ofte også bedre resultater. 

Der er i al fald ingen ulemper, men udelukkende fordele ved denne løsning. Fordelene varierer naturligvis fra projekt til projekt.

Meget mere end blot en mekanisk ingeniør

Hos Mechalution kan vi være behjælpelig med meget mere end blot en mekanisk ingeniør.

Vi kan for eksempel tilbyde rådgivning indenfor konceptudvikling. Derudover kan vi tilbyde hjælp til både prototyping samt produktion.

Når du vælger at samarbejde med os hos Mechalution får du nemlig en varig samarbejdspartner. Vi deler altid gerne ud af vores viden og erfaring til vores kunder.

Desuden har vi gode kontakter til producenter og lignende. Vi kan således lette processen med at få fremstillet dit nye produkt når først det er gennemtestet og klar til at gå i produktion.

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel til os. Vi kan kontaktes på mail: crn@mechalution.com eller via telefon: 20 95 44 66.

Kontakt os

Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Kontakt os

Harken, Ålborgvej 576
9800 Hjørring, Danmark
Vesteralle 11
9760 Vraa, Danmark
Skype: mechalution.com
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram